Kunststof kozijn met valraam

 1,00

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Uitleg kunststof kozijnen met valraam

Kozijnen met valramen bieden een hoogwaardige oplossing voor uw woning. Deze innovatieve combinatie biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook functionele eigenschappen die uw woongenot naar een hoger niveau tillen. Vindt hier prijzen en informatie over kunststof kozijnen met valraam en ontdek waarom deze keuze de investering meer dan waard is.

Hoogte bovenlicht

Kunststof kozijnen zijn al jarenlang populair vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en behouden langdurig hun prachtige uitstraling. Maar wat deze kozijnen met valraam echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het bovenlicht naar wens in hoogte te kiezen. Dit biedt u optimale controle over de ventilatie en de lichtinval in uw ruimte.

Naar binnen kiepend = veilig

Een kunststof valraam is een slimme toevoeging aan uw kozijn. U kunt het raam naar binnen kiepen, wat handig is bij het schoonmaken en het veilig ventileren van uw woning. Het valraam is namelijk zo ontworpen dat het openen tot een bepaalde hoogte beperkt blijft, wat inbraakpreventie bevordert.

Wat kost een kunststof kozijn met valraam?

Het is belangrijk om te weten dat de prijs van kunststof kozijnen en valramen afhangt van verschillende factoren, zoals het formaat, de gekozen opties en het type glas. Daarom raden wij u aan om hierboven de bekende gegevens en opties in te vullen. Voor meer uitleg bij de opties klikt u op de blauwe vraagtekens bij de optievelden. Er wordt direct een prijs voor het kunststof kozijn getoond. Er kan direct worden besteld of een offerte aangevraagd. Indien u er niet helemaal uit komt helpen we u graag.

Veiligheid van een valraam

Bij het kiezen van kunststof kozijnen met valraam, kunt u genieten van zowel comfort als veiligheid. Het valraam biedt een extra beveiligingslaag, omdat het moeilijker te forceren is dan een traditioneel draairaam. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw woning goed beschermd is tegen ongewenste indringers.

Voordelen valramen of kiepramen

Al met al biedt een kunststof kozijn met valraam u tal van voordelen. U kunt de hoogte van het bovenlicht kiezen, profiteren van de veelzijdigheid van een kunststof valraam en genieten van de veiligheid die het biedt. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw woning. Investeer in uw comfort en verrijk uw leefomgeving met kunststof kozijnen met valraam!

Stappen bij dit kunststof kozijnen kopen

 1. Per kunststof kozijn voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Kies de hoogte van het bovenlicht;
 3. Er wordt direct een prijs getoond;
 4. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 5. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 6. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 7. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 8. Binnen gemiddeld 4-6 weken wordt het kozijn geleverd;

* Aandachtspunten

 • * De levertijd van standaard kunststof kozijnen (wit glad en crème glad) is 4-6 weken, bij opties zoals houtnerf/structuur, roeden of hvl is de levertijd 5-7 weken;
 • Prijzen zijn exclusief montage, wij leveren aan aannemers of particulieren/bedrijven met een eigen aannemer/timmerman;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Kozijnen zijn van binnenuit gezien;
 • Afmetingen zijn altijd buitenwerks;
 • Aanslag vlak en verdiept is 20 mm, bij half verdiept is dit 15 mm;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen (+ aanhanger) van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;