Bouwlinks, partners in de bouw

 

Dakkapellen Prof: Dakkapellen Prof levert kunststof, houtlook en houten dakkapellen door heel Nederland. De prijzen van de dakkapellen zijn goedkoop en worden aangeboden vanaf € 2.990,- (1.50 meter breed), € 3.890,- (3 meter), € 5.250,- (5 meter). Ook worden er tal van praktische tips en adviezen op de website geboden om je te helpen met het kiezen van de juiste dakkapel en het traject wat hiermee gepaard gaat.

 

Kunststof Kozijnen – VDB: Kunststof kozijnen van VDB. Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken van verschillende kozijnen aanbieders. Naast deze handige optie biedt VDB kozijnen goede informatie over kunststof en houtlook kozijnen zoals uitleg over isolatie, comfort, veiligheid en uitstraling.

 

Stucadoorsbedrijf Bas Stuuk: Bas Stuuk is al jarenlang een begrip voor stucwerk voor particulieren en aannemers in Zuid-Holland. Muren en plafonds worden vlak en strak, alles haaks en waterpas. Ook uitstekend vaardig in ambachtelijk sierpleisterwerk.

 

Makelaardij West-Friesland: Makelaar voor de gemeentes Opmeer, Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Hoorn en Koggenland. Voor het kopen, verkopen van een huis, het berekenen van de waarde van je huis en het berekenen van de maandlasten van je hypotheek.

 

Woning – UwPagina: Website boordevol nuttige woninggerelateerde links. Van architecten, badkamers, verbouwingen, keukens en meubels tot en met deuren en kozijnen. Praktisch en handig ingedeeld.

 

Kozijnen – UwPagina: Eén van de meest uitgebreide verzamelpagina’s met kozijnen websites. Je vindt hier eenvoudig een kozijnenbedrijf op basis van categorie zoals type kozijn, regio, streek, plaatsnaam en alfabetisch op bedrijfsnaam.

 

Raamtrekker kopen: Houd kozijnen en ramen goed schoon met een raamtrekker van o.a. Leifheit, Lewi of Unger. Altijd handig, altijd schoon, je hebt al een goede raamtrekker van Leifheit vanaf € 6,49.

 

Deze verf webshop richt zich met deze pagina op Zeeland en Antwerpen. De online winkel biedt een breed assortiment met bekende merken als Sigma en Veveo. Vooral hun goudverf en bladgoudverf zijn opzienbarend als verfsoort en te bestellen vanaf € 11,25.

 

Informatieve links