Kunststof schuifpui 2 delig

 1,00

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Kunststof schuifpui ‘Basic’

Ontdek onze tweedelige kunststof schuifpui uit de Basic-serie is de goedkoopste schuifpui en geschikt voor dubbel HR++ glas. Met een lichtgewicht constructie biedt deze schuifpui doorgangen tot wel 2,20 meter hoog en 3,00 meter breed. De slanke kaders en eenvoudige bediening via een klink kenmerken deze schuifpui.

De tweedelige schuifpui bestaat uit twee delen en kan zowel in een links- als rechtschuivende configuratie worden geïnstalleerd. Dankzij de geringe inbouwdiepte van 80 mm is deze schuifpui ideaal voor buitengebieden, vakantiehuizen, stacaravans en Franse balkons.

Onze kunststof schuifpuien zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (glad) of crème (glad). Daarnaast bieden we ook houtnerf (geschilderd hout) en structuur (mat) afwerkingen. In het kleurendropdownmenu vind je de beschikbare kleuropties. Als je gewenste kleur er niet tussen staat, laat het ons dan weten in de RAL-kleur en we kijken naar de vele mogelijkheden.

De tweedelige schuifpuien kunnen worden uitgerust met een ventilatierooster, meestal geplaatst in het vaste deel.

Kenmerken van de tweedelige schuifpui – Basic Line

 • Schuiven naar links of rechts;
 • Bediening met klink, met of zonder sleutel;
 • Minimale breedte: 1.50 m;
 • Maximale breedte: 3.00 m;
 • Minimale hoogte: 1.80 m;
 • Maximale hoogte 2.20 m;
 • Profielkeuze met of zonder 20 mm klik-aanslag (los bijgeleverd);
 • Veel RAL-kleuren mogelijk, zowel voor binnen als buiten;
 • Keuze uit houtnerf- of zandstructuurafwerking mogelijk, zowel voor binnen als buiten;
 • HR++ dubbel isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig veiligheidsglas;
 • AAfstandhouders in het glas zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een mooie afwerking;
 • Bekijk alle 2 delige schuifpuien

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.