Kunststof schuifpui beide delen schuivend

 1,00

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Kunststof schuifpui ‘Basic’ met 2x schuif

De 2 delige kunststof schuifpui die in 2 richtingen geopend kan worden. Deze Basic schuifpui is de goedkoopste variant binnen de lines Basic, Comfort en Premium. Door zijn slanke kaders is alleen dubbel glas mogelijk. Het profiel van de Basic line is geïsoleerd en sluit aan op de prestaties van HR++ dubbel glas. De maximale hoogte van deze lichtgewicht schuifpui is 2.20 meter, de breedte 3.00 meter.

De schuifpui bestaat uit 2 delen welke bij openen beide kunnen schuiven. Je bent dus flexibel in kiezen van de doorgang links of rechts in de schuifpui. Ook kun je kiezen of je liever het linker of juist het rechter deel voor hebt in de configuratie. Alle Basic schuifpuien worden uitgevoerd met een klink, welke optioneel kunnen worden uitgevoerd met een cilinder. Bij deze 2 delige schuifpui dus 2 klinken. Indien de pui ook van buiten te openen moet zijn kan er ook voor klinken aan de buitenzijde gekozen worden. Deze worden uitgevoerd met cilinders.

Door zijn geringe inbouwdiepte (80 mm) is deze schuifpui geschikt voor o.a. buitenverblijven, vakantiehuizen, stacaravans en Franse balkonnetjes.

De kleur van kunststof schuifpuien kunnen verschillend worden geselecteerd voor binnen en buitenzijde. Standaard wit glad en crème glad kunnen het snelste geleverd worden. Indien je een kleur in houtnerf of zandstructuur (mat) toevoegt is de levertijd 1 week langer. Indien je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten, er is een uitgebreid pallet aan kleuren mogelijk.

2 delige schuifpuien kunnen worden uitgevoerd met een ventilatierooster. Deze wordt over het algemeen in het vaste deel geplaatst.

Eigenschappen 2 delige schuifpui Basic met 2x schuif

 • Naar links en, of rechts schuivend;
 • Te bedienen met klinken met of zonder sleutel;
 • Minimale breedte: 1.50 m;
 • Maximale breedte: 3.00 m;
 • Minimale hoogte: 1.80 m;
 • Maximale hoogte 2.20 m;
 • Profiel keuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Vele RAL kleuren mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • Houtnerf of zandstructuur mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • Beglazing in HR++ dubbel isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, dit is de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel.
 • Bekijk alle 2 delige schuifpuien

Uitleg en stappen bij een schuifpui kopen

 1. Per kunststof schuifpui voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Na deze controle zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen 3-4 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Aandachtspunten

 • Schuifpuien zijn van binnenuit gezien;
 • Aanslag is een klik aanslag van 20 mm, deze wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • Levertijd kunststof schuifpuien = 3-4 weken;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;
 • Transportkosten zijn € 80,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen niet onder het bereik van ons transport;
 • Bij bestellingen van boven de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.