Kunststof schuifpui beide delen schuivend

 1,00

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

2-Delige kunststof schuifpui met dubbele schuifmogelijkheid – schuifpui ‘Basic’

Ontdek onze voordelige 2-delige kunststof schuifpui met dubbele schuifmogelijkheid. Deze Basic schuifpui is de meest betaalbare variant binnen ons assortiment, dat ook de lijnen Basic, Comfort en Premium omvat. Met slanke kaders biedt deze schuifpui plaats aan dubbel glas. Het geïsoleerde profiel van de Basic line sluit naadloos aan op de prestaties van HR++ dubbel glas. Deze lichtgewicht schuifpui heeft een maximale hoogte van 2,20 meter en een breedte van 3,00 meter.

De schuifpui bestaat uit twee delen die beide kunnen schuiven bij het openen. Dit geeft je de flexibiliteit om te kiezen voor een doorgang aan de linker- of rechterzijde van de schuifpui. Bovendien kun je zelf bepalen welk deel je voorop plaatst in de configuratie. Elke Basic schuifpui wordt standaard geleverd met twee klinken, die optioneel kunnen worden uitgerust met cilinders. Als de schuifpui ook vanaf de buitenzijde geopend moet kunnen worden, is het mogelijk om te kiezen voor klinken met cilinders aan de buitenkant.

Dankzij zijn geringe inbouwdiepte van slechts 80 mm is deze schuifpui bij uitstek geschikt voor buitenverblijven, vakantiehuizen, stacaravans en Franse balkonnetjes.

De kleur van de kunststof schuifpuien kan zowel aan de binnen- als buitenzijde naar wens worden geselecteerd. Standaard zijn wit glad en crème glad de snelst leverbare opties. Indien je kiest voor een kleur met houtnerf of zandstructuur (mat), bedraagt de levertijd één week langer. Als je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons dan weten, aangezien er een uitgebreid scala aan kleurenopties beschikbaar is.

Onze 2-delige schuifpuien kunnen worden voorzien van een ventilatierooster, dat doorgaans in het vaste deel wordt geplaatst.

Kenmerken van de 2-Delige schuifpui ‘Basic’ met dubbele schuifmogelijkheid:

 • Mogelijkheid om naar links en/of rechts te schuiven;
 • Bediening met klinken, al dan niet met sleutel;
 • Minimale breedte: 1.50 m;
 • Maximale breedte: 3.00 m;
 • Minimale hoogte: 1.80 m;
 • Maximale hoogte 2.20 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (wordt los meegeleverd);
 • Ruime keuze uit RAL-kleuren, zowel voor binnen als buiten;
 • Optie voor Houtnerf of zandstructuur, zowel voor binnen als buiten;
 • Beglazing met HR++ dubbel isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Afstandhouders in het glas verkrijgbaar in kleur voor een esthetisch geheel.
 • Bekijk nu ons volledige assortiment van 2 delige schuifpuien en ontdek de mogelijkheden!

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.