Kunststof schuifpui 3 delig

 1,00

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

3-delige kunststof schuifpui: Maak kennis met de Basic schuifpui

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de 3-delige kunststof schuifpui Basic. Met deze schuifpui kunt u eenvoudig 2 panelen opzij schuiven, waardoor u een ruime opening creëert naar uw tuin of terras. Deze opening beslaat maar liefst 2/3 van de totale breedte van de schuifpui. De Basic schuifpui is ideaal voor vakantiehuizen of stacaravans met een terras, waar meerdere personen gemakkelijk door kunnen passeren. De maximale breedte van deze schuifpui is 3,5 meter en de hoogte is 2,20 meter.

De schuifpui is voorzien van een 3-rail systeem, waardoor u 3 panelen achter elkaar kunt schuiven. Hierdoor heeft de schuifpui een inbouwdiepte van 170 mm.

De Basic schuifpuien kunnen worden uitgevoerd met dubbel HR++ isolatieglas dat aan beide zijden gelaagd is (veiligheidsglas). Dit veiligheidsglas functioneert op dezelfde manier als autoruiten bij breuk, waarbij het glas in de sponning blijft hangen om letsel te voorkomen. Dit is de standaard voor doorgangen waarvan het glas lager is dan 85 cm boven de vloer. Kies daarom altijd voor tweezijdig gelaagd glas!

Met hun slanke kaders en eenvoudige schuifbediening zijn de 3-delige Basic schuifpuien de meest betaalbare optie. Dit komt doordat er minder kunststof materiaal nodig is, er beperkingen zijn wat betreft de draagkracht (geschikt tot dubbel glas) en de afmetingen van het glas per paneel beperkt zijn. Per paneel kunt u geen zwaarder glas gebruiken dan 2,20 meter hoog, geen triple glas toepassen en zijn de beglazingen kleiner. Als u een grotere schuifpui nodig heeft of triple glas wenst, raden wij u aan te kiezen voor een hefschuifpui uit onze Comfort of Premium lijn.

Deze schuifpui is ideaal voor doorgangen met een gematigde hoogte, zoals vakantiehuizen, stacaravans en buitenverblijven.

De kunststof schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de binnen- als buitenzijde. Standaard leveren wij snel in wit glad en crème glad. Als u kiest voor een kleur met houtnerf of zandstructuur (mat), bedraagt de levertijd slechts 1 week langer. Als u op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons dan weten, want wij bieden een uitgebreid palet aan kleurenopties.

U kunt de 3-delige schuifpuien ook laten uitvoeren met een ventilatierooster, dat meestal in het vaste deel wordt geplaatst.

Kenmerken van de 3-delige kunststof schuifpui

 • 2 delen schuiven naar links of rechts;
 • Bediening met een klink, al dan niet met sleutel;
 • Minimale breedte: 1.80 m;
 • Maximale breedte: 3.50 m;
 • Minimale hoogte: 1.80 m;
 • Maximale hoogte 2.20 m;
 • Keuze uit profiel met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Veel RAL-kleuren mogelijk, zowel voor binnen als buiten, in dezelfde of verschillende kleuren;
 • Houtnerf of zandstructuur mogelijk, zowel voor binnen als buiten, in dezelfde of verschillende uitvoeringen;
 • HR++ dubbel isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, wat voldoet aan de normen;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel.
 • Bekijk alle 3 delige schuifpuien

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.