Kunststof hefschuifpui Premium

 1,00

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

2-delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’ – Uitstekende isolatie en Premium kwaliteit

Ontdek de voordelen van onze 2-delige kunststof hefschuifpui uit de Premium collectie. Deze hoogwaardige schuifpui biedt ongeëvenaarde isolatie en kan worden geconfigureerd met de grootste afmetingen. Met een triple glasoptie met een indrukwekkende waarde van slechts 0.5 W/m²K, kunt u een schuifpui realiseren met een uitzonderlijk isolerend vermogen. Dit type kunststof hefschuifpui is bij uitstek geschikt voor passieve woningen en projecten waar de hoogste isolatie-eisen worden gesteld. Bovendien voldoet het ruimschoots aan de voorwaarden van het zeer energiezuinige subsidiepakket van het RVO, dat energiebesparende maatregelen beloont.

De maximale hoogte van dit type hefschuifpui is 2.55 meter, terwijl de maximale breedte 3.50 meter bedraagt. Wanneer u een hefschuifpui breder dan 3.50 meter wenst, biedt onze kunststof hefschuifpui Premium XL de oplossing. Hierbij wordt sterker glas toegepast om het grote glasoppervlak voldoende stabiliteit te geven en de constructie te ondersteunen. Dit kan zelfs met triple HR+++ glas. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd welk glasgewicht verantwoord is voor de belasting op het systeem. Zo voorkomen we vroegtijdige slijtage en garanderen we een comfortabele bediening.

De 2-delige schuifpuien kunnen naar links of rechts schuiven, afhankelijk van uw voorkeur en de indeling van uw interieur en exterieur. Het is raadzaam om voor de aanschaf van een hefschuifpui zorgvuldig het interieur en exterieur te evalueren, rekening houdend met factoren zoals meubels, keukenopstelling, tuinmeubilair, garagedeuren of beplanting die een obstakel kunnen vormen voor een vlotte doorgang.

De 2-delige hefschuifpui bestaat uit een schuivend deel en een vast deel, gemonteerd op een robuust 2-rail systeem met een inbouwdiepte van 197 mm. Net als de Comfort-lijn, heeft de Premium-lijn kozijnen met een breedte van 63 mm en vleugels van 100 mm. Het schuivende deel kan eenvoudig worden geopend door de hendel 180 graden te draaien, waardoor het deel enkele millimeters omhoog komt en vervolgens soepel opzij kan worden geschoven. U kunt het schuivende deel ook vergrendelen door de hendel weer 180 graden terug te draaien. Het schuifcomfort van de Premium modellen is uitstekend.

Een veelgekozen variant binnen de Premium line is de zwarte schuifpui, die een matte uitstraling heeft en de look van aluminium Steel Look imiteert. Bij Kozijnenbestellen.com kunt u zowel voor de binnen- als buitenzijde verschillende kleuropties kiezen, inclusief een houtnerf- of fijne korrelstructuurafwerking (mat). Als u op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten. We bieden een uitgebreid palet aan kleurstellingen om aan uw wensen te voldoen.

Deze 2-delige kunststof hefschuifpui is ideaal voor hogere doorgangen tot 2.55 meter hoog en wordt voornamelijk gebruikt in achtergevels van woningen, aanbouwen, serres en horecagelegenheden waar intensief gebruik vereist is.

Belangrijkste kenmerken van de 2-delige kunststof hefschuifpui Premium

 • Keuze voor links of rechts schuivend deel;
 • Optie voor hendel met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde beschikbaar met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.00 m;
 • Maximale breedte: 3.50 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.55 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Ruime keuze aan RAL-kleuren voor binnen en buiten, zowel gelijk als verschillend;
 • Houtnerf of zandstructuur voor binnen en buiten, zowel gelijk als verschillend;
 • HR++ dubbelglas en HR+++ triple isolatieglas met een uitzonderlijke waarde van 0.5 W/m²K;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Kleurgecoördineerde afstandhouders verkrijgbaar voor een fraaie afwerking;
 • Geschikt voor horecatoepassingen.
 • Bekijk alle 2 delige schuifpuien in ons assortiment en ontdek de perfecte keuze voor uw project!

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.