Grote kunststof hefschuifpui Premium XL

 1,00

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

2-delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’ XL – Ruim en Stijlvol

Ontdek de Premium XL, de grootste 2-delige kunststof hefschuifpui op de markt. Met zijn indrukwekkende afmetingen van maximaal 5 meter breed en 2.55 meter hoog biedt deze pui een ongeëvenaard uitzicht op je tuin of terras. De Premium XL is ontworpen voor diegenen die streven naar een ruim en ononderbroken uitzicht zonder concessies te doen aan kwaliteit en stabiliteit.

Deze hefschuifpui maakt gebruik van extra stevig glas om de constructie zijn stabiliteit te laten behouden. Dankzij het grote glasoppervlak is het gebruik van triple glas alleen mogelijk bij het Premium model. Met een inbouwdiepte van 197 mm kan deze pui ook hoge gewichten per schuifdeel dragen.

De XL grote kunststof hefschuifpui voldoet aan de strenge eisen van het zeer energiezuinige subsidiepakket van het RVO, dankzij het triple HR+++ isolatieglas. Dit maakt de Premium XL niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woning, maar ook een duurzame keuze die helpt energie te besparen.

De maximale hoogte van de Premium XL is 2.55 meter, terwijl de breedte kan variëren tot 5 meter. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om breder dan 5 meter te gaan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd zorgvuldig het gewicht van het glas dat het systeem kan dragen, om vroegtijdige slijtage te voorkomen en een comfortabele bediening te garanderen.

De 2-delige hefschuifpui bestaat uit een 2-rail systeem met een inbouwdiepte van 197 mm. De Premium line heeft kaders van 63 mm en vleugels (delen) van 100 mm, net als de Comfort-lijn. Het schuifcomfort van de Premium modellen is uitstekend. Met een eenvoudige draaibeweging van de hendel van boven naar beneden kunnen de schuivende delen enkele millimeters worden opgetild, waarna ze moeiteloos opzij kunnen worden geschoven. Het schuifcomfort is geoptimaliseerd voor een soepele bediening.

Binnen de Premium line is de zwarte schuifpui een veelgekozen variant. Met zijn matte uitstraling imiteert deze variant de populaire aluminium Steel Look. Je kunt verschillende kleuren kiezen voor de binnen- en buitenzijde van de pui, inclusief opties met houtnerf of fijne korrelstructuur (mat). Als je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten, want er is een uitgebreid palet aan kleurstellingen mogelijk.

Deze 2-delige kunststof hefschuifpui is ideaal voor hogere doorgangen tot 2.55 meter hoog en wordt veel gebruikt in achtergevels van woningen, aanbouwen, serres en zelfs horecagelegenheden vanwege zijn duurzaamheid en geschiktheid voor intensief gebruik.

Eigenschappen van de 2-delige kunststof hefschuifpui Premium

 • Linker of rechter deel schuivend;
 • Hendel met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 3.50 m;
 • Maximale breedte: 5.00 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.55 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Veel RAL-kleuren mogelijk, zowel binnen als buiten hetzelfde of verschillend;
 • Opties voor houtnerf of zandstructuur, zowel binnen als buiten hetzelfde of verschillend;
 • HR++ dubbel en HR+++ triple isolatieglas tot wel 0.7 W/m²K;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel;
 • Geschikt voor horecagelegenheden.
 • Bekijk nu ons volledige assortiment aan 2 delige schuifpuien

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.