Grote kunststof hefschuifpui Premium XL

 1,00

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

2 delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’ XL

De grootste 2 delige kunststof hefschuifpui is de Premium XL. Deze heeft 2 zeer grote glas oppervlakten met een maximale breedte van 5 meter en 2.55 meter hoog. Hiermee creëer je een ruim ononderbroken uitzicht naar de tuin of het terras. Door het grote oppervlak van het glas is er extra stevig glas toegepast. Hierdoor behoudt de constructie zijn stabiliteit. Een dergelijk groot glas oppervlak is met triple glas alleen mogelijk bij het Premium model. Dit type hefschuifpui kan door zijn constructie en inbouwdiepte (197 mm) hoge gewichten per schuifdeel aan.

De XL grote kunststof hefschuifpui voldoet met triple HR+++ isolatieglas aan de voorwaarden van het zeer energiezuinig pakket voor subsidie door energiebesparende maatregelen van het RVO.

De maximale hoogte van dit type is 2.55 meter, de maximale breedte is 5.00 meter. Breder dan 5 meter is in veel gevallen mogelijk, dit ligt o.a. aan de hoogte, neem hiervoor contact met ons op. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd welk gewicht glas verantwoord is voor de belasting op het systeem. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en garandeert een comfortabele bediening.

De 2 delige hefschuifpui bestaat uit een 2 rail systeem met een inbouwdiepte van 197 mm. De Premium line heeft heeft net als de Comfort line kaders van 63 mm en vleugels (delen) 100 mm. De schuivende delen kunnen geopend worden door de hendel 180 graden te draaien (van boven naar beneden). Hierdoor heft het schuivende deel enkele millimeters, waarna deze eenvoudig opzij geschoven kan worden. Je kunt de schuivende delen ook vast zetten door de hendel weer 180 graden terug te draaien. Het schuifcomfort van de Premium modellen is uitstekend.

Een veel gekozen variant binnen de hefschuifpui Premium line is de zwarte schuifpui. Deze heeft een matte uitstraling waarmee je de aluminium Steel Look variant nabootst. Kleuren kunnen aan de binnen- en buitenzijde verschillend gekozen worden en worden voorzien van houtnerf of een fijne korrelstructuur optie (mat). Indien je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten, er is een uitgebreid pallet aan kleurstellingen mogelijk.

Deze 2 delige kunststof hefschuifpui is geschikt voor hogere doorgangen tot 2.55 meter hoog en wordt met name toegepast in o.a. achtergevels van woningen, aanbouwen, serres en horeca; voor intensief gebruik.

Eigenschappen 2 delige kunststof hefschuifpui Premium

 • Linker of rechter deel schuivend;
 • Hendel met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 3.50 m;
 • Maximale breedte: 5.00 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.55 m;
 • Profiel keuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Vele RAL kleuren mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • Houtnerf of zandstructuur mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • HR++ dubbel en HR+++ triple isolatieglas tot wel 0.7 W/m²K;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, dit is de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel;
 • Ook geschikt voor horeca.
 • Bekijk alle 2 delige schuifpuien

Uitleg en stappen bij een schuifpui kopen

 1. Per kunststof schuifpui voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Na deze controle zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen 3-4 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Aandachtspunten

 • Schuifpuien zijn van binnenuit gezien;
 • Aanslag is een klik aanslag van 20 mm, deze wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • Levertijd kunststof schuifpuien = 3-4 weken;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;
 • Transportkosten zijn € 80,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen niet onder het bereik van ons transport;
 • Bij bestellingen van boven de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.