Kunststof hefschuifpui Premium, beide delen schuivend

 1,00

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Premium 2-delige kunststof hefschuifpui met dubbele schuivende delen

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze premium 2-delige kunststof hefschuifpui met dubbele schuivende delen. Deze hoogwaardige schuifpui biedt niet alleen een fraai design, maar ook functionele eigenschappen die voldoen aan de hoogste isolatie- en energie-efficiëntie-eisen. Met een maximale hoogte van 2.55 meter en een maximale breedte van 3.50 meter, creëert deze pui een ruime en toegankelijke doorgang naar buiten.

Deze kunststof hefschuifpui kan naar twee kanten worden geopend, waardoor u altijd de perfecte doorgang kunt kiezen. Dankzij de mogelijkheid om triple glas met een isolatiewaarde van slechts 0.5 W/m²K toe te passen, kunt u genieten van een uitstekend geïsoleerde schuifpui. Dit maakt deze pui bij uitstek geschikt voor passieve woningen en projecten waar isolatie van het grootste belang is. Bovendien voldoet deze pui ruimschoots aan de voorwaarden voor subsidie door energiebesparende maatregelen van het RVO.

Voor bredere openingen dan 3.50 meter bieden wij de kunststof hefschuifpui Premium XL aan. Deze variant kan vanaf één zijde worden bediend en maakt gebruik van sterker glas om de stabiliteit van de constructie te waarborgen. Het gewicht van het glas wordt zorgvuldig berekend om slijtage te voorkomen en een comfortabele bediening te garanderen.

De 2-delige hefschuifpui bestaat uit twee schuivende delen op een 2-rail systeem met een inbouwdiepte van 197 mm. Met kaders van 63 mm en vleugels van 100 mm biedt de Premium lijn zowel esthetische als functionele voordelen. Het schuifcomfort van deze modellen is uitstekend, met een eenvoudige bediening door middel van een 180 graden draaibare hendel.

Een populaire keuze binnen de Premium lijn is de zwarte schuifpui, die een matte uitstraling heeft en de look van een aluminium Steel Look variant nabootst. Bij Kozijnenbestellen.com heeft u de vrijheid om kleuren aan zowel de binnen- als buitenzijde te kiezen, met de optie voor een houtnerf of fijne korrelstructuur (mat). Mocht u op zoek zijn naar een andere kleur, informeer dan gerust, want er zijn talloze kleurstellingen mogelijk.

Deze 2-delige kunststof hefschuifpui is perfect geschikt voor hogere doorgangen tot 2.55 meter hoog en vindt zijn toepassing in diverse projecten, waaronder achtergevels van woningen, aanbouwen, serres en zelfs horecagelegenheden waar intensief gebruik vereist is.

Belangrijkste kenmerken van de 2-delige kunststof hefschuifpui Premium

 • Schuivende delen aan de linker- en rechterzijde;
 • Keuze tussen hendels met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.00 m;
 • Maximale breedte: 3.50 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.55 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Diverse RAL-kleuren mogelijk, zowel binnen als buiten gelijk of verschillend;
 • Optie voor Houtnerf of zandstructuur, zowel binnen als buiten gelijk of verschillend;
 • HR++ dubbel en HR+++ triple isolatieglas met een indrukwekkende isolatiewaarde van 0.5 W/m²K;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de normen;
 • Afstandhouders in het glas zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een fraaie afwerking;
 • Geschikt voor gebruik in horecagelegenheden.
 • Bekijk ons volledige assortiment van 2 delige schuifpuien en ontdek de mogelijkheden die passen bij uw wensen en behoeften.

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.