Kunststof hefschuifpui Premium 4-delig

 1,00

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

4-delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’ – De beste keuze voor isolatie en energie-efficiëntie

De 4-delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’ is de meest geïsoleerde optie binnen het assortiment van hefschuifpuien. Deze pui biedt niet alleen een uitstekend geïsoleerd profiel, maar maakt ook gebruik van HR+++ triple glas met een isolatiewaarde van slechts 0.5 W/m²K. Hierdoor is deze schuifpui uitermate geschikt voor passief wonen en voldoet hij ruimschoots aan de voorwaarden van het zeer energiezuinige subsidiepakket voor energiebesparende maatregelen van het RVO. De norm voor glasisolatie is 0.7 W/m²K, dus met deze schuifpui behaal je een uitstekende isolatiewaarde.

Met een maximale breedte van 6 meter en een hoogte van 2.55 meter is de 4-delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’ de grootste in zijn klasse. Deze schuifpui biedt een weids uitzicht op het terras en de tuin. Het symmetrische ontwerp en het 2-railsysteem met een inbouwdiepte van 197 mm zorgen voor een evenwichtige uitstraling. Zowel de Premium-lijn als de Comfort-lijn hebben kaders van 63 mm en vleugels (delen) van 100 mm. De twee middelste delen kunnen naar buiten worden geschoven, waardoor bijna de helft van de totale breedte beschikbaar is als doorgang. Dit biedt voldoende ruimte om gemakkelijk het terras op te gaan en spullen naar binnen of buiten te brengen.

De middelste delen van de schuifpui worden bediend met hendels. Door deze hendels 180 graden naar beneden te draaien, worden de delen enkele millimeters omhoog gebracht, waarna ze gemakkelijk opzij kunnen worden geschoven om plaats te maken voor de twee vaste delen. Het schuifcomfort van de Premium-modellen is uitstekend. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd welk glasgewicht verantwoord is voor het systeem, om vroegtijdige slijtage te voorkomen en een comfortabele bediening te garanderen.

Een veelgekozen variant binnen de Premium-lijn is de zwarte schuifpui. Deze heeft een matte uitstraling, waarmee je de look van een aluminium Steel Look variant kunt nabootsen. Je kunt verschillende kleuren kiezen voor de binnen- en buitenzijde, en ze kunnen worden voorzien van een houtnerf of een fijne korrelstructuur (mat) optie. Als je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons dan weten, want er zijn talloze kleuropties mogelijk.

Deze 4-delige kunststof hefschuifpui is geschikt voor hogere doorgangen tot 2.55 meter hoog en wordt voornamelijk toegepast in achtergevels van woningen, aanbouwen, serres en horecagelegenheden waar intensief gebruik plaatsvindt.

Eigenschappen van de 4-delige kunststof hefschuifpui ‘Premium’

 • Middelste delen schuiven naar buiten;
 • Hendels met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.50 m;
 • Maximale breedte: 6.00 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.55 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Ruime keuze aan RAL-kleuren, zowel voor de binnen- als buitenzijde;
 • Mogelijkheid voor Houtnerf of zandstructuur, zowel voor de binnen- als buitenzijde;
 • HR+++ triple isolatieglas met een isolatiewaarde tot 0.5 W/m²K;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel;
 • Ook geschikt voor gebruik in horecagelegenheden.
 • Bekijk nu alle beschikbare 4 delige schuifpuienen ontdek de vele mogelijkheden.

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.