Kunststof hefschuifpui Comfort 4-delig

 1,00

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

4-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’: Een Zee van Licht en Ruime Doorgang

Ontdek de 4-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’ uit onze Comfort-lijn. Met een indrukwekkende breedte tot 5 meter creëer je een overvloed aan natuurlijk licht en een ruime doorgang naar je terras of tuin. Deze hefschuifpui valt op door zijn symmetrie, waarbij de twee middelste delen naar buiten worden geschoven, waardoor er een brede doorgang in het midden ontstaat. De 4-delige kunststof pui maakt gebruik van een 2-railsysteem om de schuivende delen soepel te laten bewegen ten opzichte van de vaste delen.

De hendels bevinden zich in het midden van de schuifpui. Door ze 180 graden te draaien, worden de schuivende delen eerst opgetild en vervolgens opzij geschoven. Dit innovatieve hef-schuifsysteem biedt het voordeel dat het zwaardere constructies aankan, zoals grotere beglazingen, zonder concessies te doen aan het schuifcomfort.

De 4-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’ is een betaalbare optie binnen ons assortiment. Voor wie op zoek is naar nog betere isolatie en de mogelijkheid om zwaarder glas te gebruiken, biedt onze Premium variant een uitkomst. Met de Premium hefschuifpui kun je een opening van 6 x 2.55 meter bereiken, terwijl de 4-delige schuifpui ‘Comfort’ een opening van 5 x 2.40 meter biedt. Desondanks is de Comfort variant zeer aantrekkelijk vanwege de isolatiemogelijkheden. Het profiel is geschikt voor triple glas met een waarde van 0,7 W/m²K, waarmee je voldoet aan de voorwaarden voor subsidie door energiebesparende maatregelen van het RVO. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd zorgvuldig welk glasgewicht het systeem kan dragen, om vroegtijdige slijtage te voorkomen en een comfortabele bediening te garanderen.

De Comfort line onderscheidt zich binnen de hefschuifpuien door zijn slanke kaders van 63 mm en vleugels van 100 mm. Het profiel is goed geïsoleerd dankzij de meerdere kamers in het ontwerp. In combinatie met HR+++ triple glas (met een isolatiewaarde van 0,7 W/m²K) creëer je een uitstekend geïsoleerde 4-delige schuifpui. Al het glas dat wij gebruiken is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas om de veiligheid te waarborgen.

Een populaire keuze binnen de Comfort line is de zwarte schuifpui. Deze variant heeft een matte uitstraling, waarmee je de uitstraling van de aluminium Steel Look variant kunt evenaren, maar tegen een lagere prijs. De kleuren aan de binnen- en buitenzijde kunnen naar wens worden gekozen en kunnen voorzien worden van een houtnerf of fijne korrelstructuur (mat). Als je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten, want er is een uitgebreid palet aan kleurstellingen beschikbaar.

Deze 4-delige kunststof hefschuifpui is geschikt voor hogere doorgangen tot 2.40 meter hoog en wordt voornamelijk toegepast in achtergevels van woningen, aanbouwen en serres. De pui is geschikt voor normaal tot intensief gebruik.

Belangrijkste eigenschappen van de 4-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’

 • Middelste delen schuiven naar buiten;
 • Optie voor hendels met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.50 m;
 • Maximale breedte: 5.00 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.40 m;
 • Keuze voor profiel met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Verschillende RAL-kleuren mogelijk voor binnen en buiten;
 • Optie voor Houtnerf of zandstructuur voor binnen en buiten;
 • Keuze uit HR++ dubbel of HR+++ triple isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel.
 • Bekijk nu ons volledige assortiment aan 4 delige schuifpuien en ontdek de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en stijl.

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.