Kunststof hefschuifpui Comfort 3 delig

 1,00

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

3-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’ type I

Ontdek de betaalbare 3-delige Kunststof Hefschuifpui ‘Comfort’ – Type I. Deze hefschuifpui uit onze Comfort-lijn biedt uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Met een inbouwdiepte van 167 mm en 2 rails is deze schuifpui uiterst praktisch. Het middelste deel van de pui kan eenvoudig opzij worden geschoven door de hendel 180 graden te draaien. U kunt kiezen voor een schuifrichting naar links of naar rechts, afhankelijk van uw voorkeur. Deze schuifpui is met name geschikt voor doorgangen waar symmetrie belangrijk is. In feite betreft het een hefschuifpui met 2 zijlichten, waarbij de zijlichten optioneel kunnen worden voorzien van ventilatieroosters. De enige 3 delige schuifpui die goedkoper is, is de 3 delige schuifpui uit de Basic line.

De maximale hoogte van deze 3-delige hefschuifpui bedraagt 2,40 meter en de maximale breedte is 4,50 meter. Hiermee creëert u een ruimtelijk gevoel en geniet u van een prachtig uitzicht dankzij het grote glasoppervlak. Onze beglazing is verkrijgbaar in zowel dubbel als triple isolatieglas, wat zorgt voor uitstekende isolatie. Houd er rekening mee dat grotere schuifpuien beschikbaar zijn in de vorm van 4 delige schuifpuien en de extra grote schuifpui XL in onze Premium-lijn. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd zorgvuldig het gewicht van het glas om ervoor te zorgen dat het systeem voldoende belastbaar is. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en garandeert een comfortabele bediening.

Onze Comfort-lijn staat bekend om zijn slanke kaders van 63 mm en vleugels van 100 mm. De profielen zijn goed geïsoleerd dankzij de meerdere kamers in het profielsysteem. In combinatie met HR+++ triple glas (0,7 W/m²K) biedt deze 3-delige schuifpui uitstekende isolerende eigenschappen. Veiligheid is een prioriteit bij Kozijnenbestellen.com, daarom gebruiken we tweezijdig gelaagd veiligheidsglas om te voorkomen dat het glas bij breuk doorvalt.

Een populaire keuze binnen onze Comfort-lijn is de zwarte schuifpui. Deze variant heeft een matte afwerking waarmee u de uitstraling van een aluminium Steel Look pui kunt creëren, maar dan tegen een lagere prijs. U kunt verschillende kleuren kiezen voor zowel de binnen- als buitenzijde van de schuifpui. Bovendien kunnen de profielen worden voorzien van een houtnerf- of fijne korrelstructuuroptie (mat). Als u op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons dan weten. We bieden een uitgebreid scala aan kleuropties om aan uw wensen te voldoen.

Deze 3-delige kunststof hefschuifpui is ideaal voor hogere doorgangen tot een hoogte van 2,40 meter en wordt voornamelijk toegepast in achtergevels van woningen, aanbouwen en serres. Deze pui is geschikt voor normaal tot intensief gebruik.

Eigenschappen 3 delige kunststof hefschuifpui Comfort type I

 • Het middelste deel kan naar links of naar rechts worden geschoven;
 • Keuze uit hendel(s) met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.00 m;
 • Maximale breedte: 4.50 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.40 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (wordt los meegeleverd);
 • Diverse RAL-kleuren mogelijk, zowel voor de binnen- als buitenzijde;
 • Houtnerf of zandstructuur mogelijk, zowel voor de binnen- als buitenzijde;
 • HR++ dubbel en HR+++ triple isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de geldende normen;
 • Kleurrijke afstandhouders verkrijgbaar om het glas mooi af te werken.
 • Bekijk ons volledige assortiment van 3 delige schuifpuien

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droompui.

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.