Kunststof hefschuifpui Comfort 3-delig, 2 schuivend

 1,00

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

3 delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’ type II

Dit is 3 delige kunststof hefschuifpui type II, waarvan de buitenste delen naar het midden kunnen worden geschoven. Dit systeem heeft 2 rails, dit betekent dat er een keuze gemaakt wordt welk deel voor het middelste paneel schuift. Het is dus niet mogelijk om alle 3 de panelen voor elkaar te schuiven. Wel kunnen beide delen gelijktijdig geopend worden. De hendels van de 3 delige type II zitten aan uiterste zijden. Door deze 180 graden te draaien worden de delen gehefd waarna ze geschoven kunnen worden. Dit zorgt voor een sterke comfortabele schuif constructie.

De 3 delige hefschuifpui zorgt met een maximale hoogte van 2.40 meter en breedte van 4.50 meter voor meer uitzicht door de 3 grote glaspartijen. Deze multifunctionele hefschuifpui biedt tevens tal van mogelijkheden als doorgang naar de terras of de tuin. Deze warme hefschuifpui kan tevens worden voorzien van triple HR+++ beglazing met een isolatiewaarde van 0,7 W/m²K, waarmee wordt voldaan aan de voorwaarden van het zeer energiezuinig pakket voor subsidie door energiebesparende maatregelen van het RVO.

De prijs van kunststof hefschuifpuien in de Comfort line zijn het laagst binnen de hefschuifpuien. De prijs van Premium ligt wat hoger. Dit komt met name door de hoogte en dikte van de kaders en vleugels (delen). Hoe groter de kaders en vleugels des te meer belasting deze aan kunnen. Dit uit zich in grotere afmetingen en mogelijkheden met dikkere beglazingen voor nog hogere isolatienormen. Het hef schuif systeem van beide is vergelijkbaar. Een 3 delige schuifpui die een lagere prijs heeft dan Comfort is de 3 delige schuifpui Basic. Echter door de grootte van de kaders en het enkele schuifsysteem (geen hef) is alleen een belasting van dubbel glas mogelijk van niet al te groot formaat. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd welk gewicht glas verantwoord is voor de belasting op het systeem. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en garandeert een comfortabele bediening.

De Comfort line heeft binnen de hefschuifpuien de slankste kaders van 63 mm en vleugels 100 mm. Het profiel is goed geïsoleerd door het gebruik van meerdere kamers in het profiel. Door deze te combineren met HR+++ triple glas (0,7 W/m²K) ontstaat een uitstekend geïsoleerde 3 delige schuifpui. Al het glas dat wij toepassen is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas tegen doorvallen.

Een veel gekozen variant binnen de hefschuifpui Comfort line is de zwarte schuifpui. Deze heeft een matte uitstraling waarmee je de aluminium Steel Look variant nabootst, maar dan goedkoper. Kleuren kunnen aan de binnen- en buitenzijde verschillend gekozen worden en worden voorzien van houtnerf of een fijne korrelstructuur optie (mat). Indien je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten, er is een uitgebreid pallet aan kleurstellingen mogelijk.

Deze 3 delige kunststof hefschuifpui is geschikt voor hogere doorgangen tot 2.40 meter hoog en wordt met name toegepast in o.a. achtergevels van woningen, aanbouwen en serres; voor normaal tot intensief gebruik.

Eigenschappen 3 delige kunststof hefschuifpui Comfort type II

 • Buitenste delen naar het midden schuivend;
 • Hendel(s) met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.00 m;
 • Maximale breedte: 4.50 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.40 m;
 • Profiel keuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Vele RAL kleuren mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • Houtnerf of zandstructuur mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • HR++ dubbel en HR+++ triple isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, dit is de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel.
 • Bekijk alle 3 delige schuifpuien

Uitleg en stappen bij een schuifpui kopen

 1. Per kunststof schuifpui voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Na deze controle zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen 3-4 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Aandachtspunten

 • Schuifpuien zijn van binnenuit gezien;
 • Aanslag is een klik aanslag van 20 mm, deze wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • Levertijd kunststof schuifpuien = 3-4 weken;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;
 • Transportkosten zijn € 80,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen niet onder het bereik van ons transport;
 • Bij bestellingen van boven de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.