Kunststof hefschuifpui Comfort 3-delig, 2 schuivend

 1,00

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

3-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’ type II

Ontdek onze 3-delige Kunststof Hefschuifpui ‘Comfort’ Type II, een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een functionele en comfortabele oplossing. Deze pui heeft buitenste delen die naar het midden kunnen worden geschoven, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je buitenruimte. Met twee rails kun je zelf kiezen welk deel voor het middelste paneel schuift, maar het is niet mogelijk om alle 3 de panelen voor elkaar te schuiven. Desondanks kunnen beide buitenste delen tegelijkertijd geopend worden, waardoor je een frisse bries en een panoramisch uitzicht kunt ervaren. De hendels van deze 3-delige pui bevinden zich aan de uiterste zijden en kunnen eenvoudig 180 graden worden gedraaid om de delen te heffen en te verschuiven, wat resulteert in een solide en comfortabele schuifconstructie.

Met een maximale hoogte van 2.40 meter en een breedte van 4.50 meter biedt de 3-delige hefschuifpui een prachtig uitzicht dankzij de grote glaspartijen. Naast het verbeteren van het uitzicht, biedt deze multifunctionele pui ook tal van mogelijkheden als doorgang naar je terras of tuin. Bovendien kan deze verwarmende hefschuifpui worden voorzien van triple HR+++ beglazing met een isolatiewaarde van 0,7 W/m²K, waardoor je voldoet aan de energiezuinige vereisten voor subsidies van het RVO met betrekking tot energiebesparende maatregelen.

Wat betreft de prijs, behoren de kunststof hefschuifpuien in de Comfort-lijn tot de voordeligste opties binnen ons assortiment. De Premium-lijn heeft een iets hogere prijs, voornamelijk vanwege de grotere afmetingen en dikte van de kaders en vleugels. Hoe groter en sterker de kaders en vleugels zijn, des te meer belasting ze kunnen dragen. Dit stelt ons in staat om grotere afmetingen en dikkere beglazingen aan te bieden, wat resulteert in nog betere isolatienormen. Het hef-schuifsysteem van beide lijnen is vergelijkbaar. Als je echter een 3-delige schuifpui zoekt met een lagere prijs dan de ‘Comfort’ line, dan is onze 3 delige schuifpui Basic een optie. Houd er echter rekening mee dat vanwege de grootte van de kaders en het enkele schuifsysteem (geen hefsysteem), alleen dubbel glas van beperkt formaat mogelijk is. Bij Kozijnenbestellen.com berekenen we altijd welk glasgewicht veilig is voor het systeem, om vroegtijdige slijtage te voorkomen en een comfortabele bediening te garanderen.

De ‘Comfort’ line heeft de slankste kaders met een breedte van 63 mm en vleugels van 100 mm. Het profiel is goed geïsoleerd dankzij het gebruik van meerdere kamers in het profielsysteem. In combinatie met HR+++ triple glas (0,7 W/m²K) ontstaat een uitstekend geïsoleerde 3-delige schuifpui. Alle beglazing die wij gebruiken, is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas om te voldoen aan de veiligheidsnormen.

Een populaire variant binnen de ‘Comfort’ line is de zwarte schuifpui. Deze heeft een matte uitstraling die lijkt op de aluminium Steel Look variant, maar dan tegen een lagere prijs. Kleuren kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde verschillend worden gekozen en kunnen worden voorzien van een houtnerfstructuur of een fijne korrelstructuur-optie (mat). Als je op zoek bent naar een andere kleur, laat het ons weten, er zijn uitgebreide mogelijkheden qua kleurstellingen.

Deze 3-delige kunststof hefschuifpui is geschikt voor hogere doorgangen tot 2.40 meter hoog en wordt voornamelijk gebruikt in achtergevels van woningen, aanbouwen en serres, voor normaal tot intensief gebruik.

Belangrijkste eigenschappen van de 3 delige kunststof hefschuifpui Comfort type II

 • Buitenste delen schuiven naar het midden;
 • Optie voor hendels met of zonder cilinder;
 • Keuze tussen kom of hendel aan de buitenzijde;
 • Minimale breedte: 2.00 m;
 • Maximale breedte: 4.50 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.40 m;
 • Profiel met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Talrijke RAL-kleuren beschikbaar, zowel binnen als buiten hetzelfde of verschillend;
 • Houtnerf of zandstructuur, zowel binnen als buiten hetzelfde of verschillend;
 • HR++ dubbel en HR+++ triple isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Kleurrijke afstandhouders voor het glas, verkrijgbaar in diverse kleuren voor een fraaie afwerking.
 • Bekijk ons volledige assortiment van 3 delige schuifpuien

Als je meer informatie wilt over onze 3-delige Kunststof Hefschuifpui ‘Comfort’ Type II, staan wij altijd voor je klaar om je verder te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze pui een perfecte aanvulling kan zijn op jouw woning.

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.