Kunststof hefschuifpui Comfort, beide delen schuivend

 1,00

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

2-Delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’ – 2 schuivende delen

Ontdek onze 2-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’, ontworpen met twee schuivende delen die gemakkelijk naar elkaar toe kunnen worden geschoven. Met de hendels aan de linker- en rechterkant van de vleugels, heb je de flexibiliteit om te kiezen aan welke zijde je de doorgang wilt openen.

De Comfort-lijn van schuifpuien biedt hefschuifpuien met een hoger draagvermogen dan de Basic-variant, waardoor ze kunnen worden uitgevoerd met triple HR+++ glas en grotere afmetingen dan standaard schuifpuien. Deze 2-delige hefschuifpui heeft een maximale hoogte van 2,40 meter en een breedte van 3,50 meter, met een inbouwdiepte van 167 mm.

De Comfort-lijn onderscheidt zich door de slankste kaders van slechts 63 mm en vleugels van 100 mm. Het profiel is uitstekend geïsoleerd dankzij de meerdere kamers in het ontwerp. In combinatie met HR+++ triple glas (0,7 W/m²K) resulteert dit in een uitstekend geïsoleerde 2-delige schuifpui. Bovendien is al het toegepaste glas tweezijdig gelaagd veiligheidsglas om bescherming tegen doorvallen te garanderen.

De opstelling van de schuifpui kan naar links of rechts worden gekozen. Het hef-schuif systeem bestaat uit twee rails. Door de hendels van de hefschuifpui 180 graden te draaien, kun je de vleugels omhoog tillen en soepel verschuiven. Optioneel kunnen de hendels worden uitgerust met een cilinder.

Een populaire keuze binnen de Comfort-lijn is de zwarte schuifpui, die een matte uitstraling heeft en de look van een aluminium Steel Look variant nabootst, maar dan tegen een lagere prijs. Er zijn verschillende kleuropties beschikbaar voor zowel de binnen- als buitenzijde, inclusief houtnerf of structuur. Als je een andere kleur wenst, laat het ons weten, aangezien er een uitgebreid palet aan kleuren mogelijk is.

Deze 2-delige kunststof hefschuifpui is ideaal voor hogere doorgangen tot 2,40 meter hoog en wordt vaak toegepast in achtergevels van woningen, aanbouwen en serres, zowel voor normaal als intensief gebruik.

Belangrijkste eigenschappen van de 2-delige kunststof hefschuifpui ‘Comfort’, 2x schuif

 • Schuifbaar naar links en rechts;
 • Hendel(s) met of zonder cilinder;
 • Buitenzijde met kom of hendel;
 • Minimale breedte: 2.00 m;
 • Maximale breedte: 3.50 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.40 m;
 • Profielkeuze met of zonder klikaanslag van 20 mm (los meegeleverd);
 • Diverse RAL-kleuren mogelijk voor zowel binnen als buiten;
 • Houtnerf of zandstructuur, zowel binnen als buiten;
 • Keuze uit HR++ dubbel of HR+++ triple isolatieglas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, conform de norm;
 • Optionele afstandhouders in het glas verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een fraai geheel.
 • Bekijk nu ons volledige assortiment aan 2 delige schuifpuien
 • en kies de perfecte oplossing voor jouw situatie!

Stappen bij het kopen van een schuifpui

 1. Voer de afmetingen en opties in voor de kunststof schuifpui (we kunnen je telefonisch begeleiden op 06 21971582).
 2. De prijs wordt direct weergegeven.;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Stuur ons foto’s en schetsen via WhatsApp of e-mail;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze met je door. Pas na deze controle starten we het productieproces;
 7. Binnen 4-6 weken wordt de kunststof schuifpui geleverd;

Belangrijke informatie

 • Schuifpuien worden van binnenuit gezien;
 • De klik-aanslag van 20 mm wordt los meegeleverd;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • De levertijd voor kunststof schuifpuien is 4-6 weken;
 • Hoewel we de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weergeven, kunnen ze vanwege een systeemfout afwijken. We behouden ons het recht voor om de prijzen aan te passen naar de werkelijke prijs. In een dergelijk geval zullen we dit met je bespreken voordat we de opdracht bevestigen;
 • Transportkosten bedragen €80,- excl. btw binnen België. Binnensteden en eilanden vallen buiten ons bereik voor transport;
 • Bij bestellingen van meer de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De afleverlocatie moet voldoende ruimte bieden voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en verharde toegang hebben voor het lossen met een heftruck.