Kunststof draairaam met borstwering

 1,00

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Kunststof draairaam met borstwering

Een kunststof draairaam met borstwering is een draairaam met eronder een paneel. Dit is een met XPS schuim gevuld isolatie paneel van 24 mm dik. Dikker (36 en 48 mm) is op aanvraag verkrijgbaar. Wanneer de borstwering lager dan 85 cm is, adviseren wij in het bovenliggende deel gelaagd glas toe te passen. Dit is de norm. Een draairaam kan in tegenstelling tot een draaikiepraam alleen open gedraaid worden, dus naar links of rechts. Deze heeft dus geen kiepfunctie.

Opties bij een draairaam met borstwering

De minimale breedte van een draairaam met borstwering is 50 cm en de maximale breedte 1.60 meter. De maximale hoogte van dit kozijn is 2.50 meter. De minimale hoogte van de borstwering is 30 cm. Dit is gemeten vanaf onderkant kozijn tot hart tussenstijl. Het profiel is te verkrijgen met aanslag, ook wel intrekprofiel genoemd. De aanslag van 70 mm vlak profiel en 120 mm verdiept profiel is 20 mm en heeft een rubberen afdichting, welke je tegen een stelkozijn plaatst. Bij half verdiept 85 mm is de aanslag 15 mm en zonder rubberen afdichting. Dit profiel wordt los meegeleverd. Het 120 mm verdiept profiel is met een HVL verbinding te verkrijgen. Dit is een stompe verbinding in de hoeken, waardoor deze op houten kozijnen lijkt. Deze HVL optie vind je terug in het kader en in het draaideel (buitenzijde).

Kleuren

De kleuren die kunnen worden gekozen vind je terug in de opties voor kleur binnenzijde en buitenzijde. Dit geldt ook voor het paneel van de borstwering. De kleuren van het paneel kunnen afzonderlijk worden gekozen voor zowel binnen- als buitenkant. Dit geldt ook voor de houtnerf opties. Hierdoor lijken zowel het profiel als de borstwering op geschilderd hout. Ook zijn er (zand)structuur opties. Deze geven het geheel een matte uitstraling.

Glas

Qua glaskeuze is er dubbel of triple glas. Indien glas lager dan 85 cm van de vloer komt is de norm gelaagd glas te gebruiken. Al ons dubbel glas is HR++ (1.0 hi-therm en 1.1 W/m²K) en al ons triple glas HR+++ ( Ug < 0.8 W/m²K). Door de combinatie van HR++ en HR+++ glas en het warm kunststof profiel worden uitstekende isolatiewaarden behaald op alle kozijnen binnen het assortiment.

Uitleg en stappen bij kozijnen kopen

 1. Per kunststof kozijn voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen gemiddeld 2-3 weken worden de kozijnen geleverd;

* Aandachtspunten

 • * De levertijd van standaard kunststof kozijnen (wit glad en crème glad) is 2-3 weken, bij opties zoals houtnerf/structuur, roeden of hvl is de levertijd 4-5 weken;
 • Prijzen zijn exclusief montage, wij leveren aan aannemers of particulieren/bedrijven met een aannemer/timmerman;
 • Transportkosten zijn € 40,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen in principe niet onder het bereik van ons transport;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen (+ aanhanger) van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.
 • Kozijnen zijn van binnenuit gezien;
 • Afmetingen zijn altijd buitenwerks;
 • Aanslag vlak en verdiept is 20 mm, bij half verdiept is dit 15 mm;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;