Kunststof 3 vaks kozijn met 2 draaikiepramen en borstwering

 1,00

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Kunststof 3 vaks kozijn met 2 draaikiepramen en borstwering

Dit 3 vaks kunststof kozijn is opgebouwd uit 2 draaikiepramen aan de buitenzijden, 1 vast raam in het midden en 3 borstwering panelen aan de onderzijde. Dit kan ook in een andere opstelling besteld worden. Neem hiervoor contact met ons op. De borstwering bestaat uit 24 mm isolatie panelen en deze kunnen op kleur worden samengesteld. De panelen zijn gevuld met XPS schuim voor een goede isolatiewaarde.

Afmetingen van een 3 vaks kozijn met draaikiepramen en borstwering

De breedte van dit kunststof kozijn kan worden geselecteerd op 1.20 m – 3.00 m en een hoogte van 80 cm – 2.50 m. De minimale breedte van het raamvlak en de draaikiepramen is 40 cm, de maximale breedte 1.60 m. De hoogte van de borstwering is minimaal 30 cm. Voor afwijkende afmetingen neem contact met ons op.

Kozijn inmeten

Je kunt de maat voor een kozijn eenvoudig achterhalen door deze in te meten. Je meet hierbij het gat in de gevel waar het kozijn moet komen. Je doet dit op verschillende punten en neemt de kortste breedtemaat. Hetzelfde doe je voor de hoogte. Hier neem je wat stelruimte van af, tussen de 5 (klein kozijn) en 10 mm (groot kozijn). Dit zijn de afmetingen die je nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat de dagkanten (kanten van de muren) goed haaks zijn. Dit kun je controleren door de diagonalen van het gat in de gevel op te meten. Indien de diagonale afmetingen gelijk zijn mag je er van uit gaan dat het gat in de gevel goed haaks is. Is dit niet het geval dan heb je meer stelruimte nodig.

Profiel

Het profiel van een 3 vaks kunststof kozijn met draaikiepramen en borstwering telt 3 mogelijkheden.

 1. Vlak profiel, inbouwdiepte 70 mm
 2. Half verdiept profiel, inbouwdiepte 85 mm
 3. Verdiept profiel, inbouwdiepte 120 mm

Vlak profiel is het voordeligst, omdat deze de minste hoeveelheid materiaal bevat. Dit profiel wordt vaak gekozen als het gebouw dunne muren heeft, een strak/modern uiterlijk moet hebben of als het goedkoop moet zijn. Het verdiepte profiel wordt gekozen wanneer het kozijn het uiterlijk van een houten kozijn moet hebben. Het draaideel (vleugel) en het glas liggen bij dit profiel verdiept zoals dit ook bij hout het geval is. Het half verdiept profiel is een tussenmaat. Alle profielen zijn beschikbaar met aanslag (intrekprofiel). Bij het half verdiept profiel is dit een klik aanslag van 15 mm (los meegeleverd), bij de andere 2 een vaste aanslag van 20 mm. Door het gebruik van een aanslag hoeft het kozijn niet in het werk gesteld worden en creëer je een duurzamere afdichting.

Kleuren

De kleuren die kunnen worden toegepast zijn divers. Naast de opties die op de website worden aangeboden zijn er nog tal van kleuren en structuren mogelijk. Zit uw kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op om uw RAL code te laten weten.

Glas

Qua glaskeuze is er dubbel of triple glas. Indien glas lager dan 85 cm van de vloer komt is de norm gelaagd glas te gebruiken. Al ons dubbel glas is HR++ (1.0 hi-therm en 1.1 W/m²K) en al ons triple glas HR+++ ( Ug < 0.8 W/m²K). Door de combinatie van HR++ en HR+++ glas en het warm kunststof profiel worden uitstekende isolatiewaarden behaald op alle kozijnen binnen het assortiment.

Uitleg en stappen bij kozijnen kopen

 1. Per kunststof kozijn voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen gemiddeld 2-3 weken worden de kozijnen geleverd;

* Aandachtspunten

 • * De levertijd van standaard kunststof kozijnen (wit glad en crème glad) is 2-3 weken, bij opties zoals houtnerf/structuur, roeden of hvl is de levertijd 4-5 weken;
 • Prijzen zijn exclusief montage, wij leveren aan aannemers of particulieren/bedrijven met een aannemer/timmerman;
 • Transportkosten zijn € 40,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen in principe niet onder het bereik van ons transport;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen (+ aanhanger) van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.
 • Kozijnen zijn van binnenuit gezien;
 • Afmetingen zijn altijd buitenwerks;
 • Aanslag vlak en verdiept is 20 mm, bij half verdiept is dit 15 mm;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;