Kunststof 3 vaks kozijn met 1 draaikiepraam en borstwering

 1,00

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Kunststof 3 vaks kozijn met draaikiepraam en borstwering

Dit kunststof 3 vaks kozijn bestaat uit 1 draaikiepraam, 2 vaste vlakken en 3x een borstwering aan de onderzijde. De borstwering bestaat uit isolatie panelen van 24 mm gevuld met XPS schuim.

Opties van een 3 vaks kozijn met borstwering

Dit type kunststof kozijn heeft verschillende opties en mogelijkheden. De positie van het draaikiepraam kan links of rechts gekozen worden. In het midden is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Afmetingen

De breedte van dit kozijn is 1.20 – 3.00 meter. De hoogte is 80 cm – 2.50 meter. De minimale breedte van de vaste vlakken en draaikiepraam is 40 cm. De minimale hoogte van de borstwering 30 cm. Afmetingen zijn gemeten vanaf buitenkant kozijn tot hart stijl. Waarbij de stijl 84 mm is. Indien je de vlakken symmetrisch wilt hebben, dan kun je dit aangeven in het opmerkingen vak bij het bestellen.

Glas

De raamvlakken kunnen worden gevuld met dubbel of triple isolatieglas. Al ons dubbelglas voldoet aan HR++ norm (< 1,2 w/m²K), al ons triple glas voldoet aan de HR+++ norm (< 0,9 w/m²K). Verder kan het glas worden uitgevoerd als gelaagd veiligheidsglas. Dit wordt toegepast bij glas dat lager dan 85 cm van de vloer komt.

Profielen

We werken met 3 kunststof kozijn profielen, te weten 70, 85 en 120 mm. Deze maat is de inbouwdiepte van het profiel (dikte stijl). De profielen zijn verkrijgbaar met aanslag (intrekprofiel). Deze is voor het 70 mm en 120 mm kunststof kozijn 20 mm en voor het 85 mm kozijn 15 mm. Het 120 mm profiel is tevens verkrijgbaar met een HVL verbinding, dit is een stompe verbinding in de hoeken waardoor dit kozijn op hout lijkt. Ook door zijn vorm lijkt dit type kunststof kozijn op een houten kozijn.

Kleuren

De standaard kleuren voor kunststof kozijnen zijn wit glad (RAL 9016) en crème glad (RAL 9001). Daarnaast zijn tal van kleuren te verkrijgen die als sterke en kleurvaste folie worden aangebracht. In de verschillende kleuren is dit vrijwel altijd met een structuur. Houtnerf structuur of zandstructuur. De houtnerf structuur lijkt op geschilderd hout, de zandstructuur geven het kozijn en de borstwering een matte, luxe uitstraling.

Uitleg en stappen bij kozijnen kopen

 1. Per kunststof kozijn voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen gemiddeld 2-3 weken worden de kozijnen geleverd;

* Aandachtspunten

 • * De levertijd van standaard kunststof kozijnen (wit glad en crème glad) is 2-3 weken, bij opties zoals houtnerf/structuur, roeden of hvl is de levertijd 4-5 weken;
 • Prijzen zijn exclusief montage, wij leveren aan aannemers of particulieren/bedrijven met een aannemer/timmerman;
 • Transportkosten zijn € 40,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen in principe niet onder het bereik van ons transport;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen (+ aanhanger) van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.
 • Kozijnen zijn van binnenuit gezien;
 • Afmetingen zijn altijd buitenwerks;
 • Aanslag vlak en verdiept is 20 mm, bij half verdiept is dit 15 mm;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;