Kunststof 3 vaks kozijn met borstwering

 1,00

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Kunststof 3 vaks kozijn met borstwering

Een kunststof 3 vaks kozijn met borstwering panelen. Het kozijn is opgedeeld in 3 vaste raamvlakken naast elkaar met tussenstijlen. Onder ieder raamvlak is een borstwering geplaatst. De borstwering bestaat uit een met XPS schuim gevuld isolatiepaneel van 24 mm dik.

Opties van een 3 vaks kozijn met borstwering

Er zijn verschillende opties mogelijk met een kunststof 3 vaks kozijn met borstwering.
Glas: De raamvlakken kunnen worden ingezet met HR++ dubbel isolatieglas of HR+++ triple isolatieglas. Wanneer het glas lager dan 85 cm van de vloer komt is de norm gelaagd glas toe te passen. Eenzijdig gelaagd glas wanneer het vlak geen doorgang vormt, tweezijdig gelaagd wanneer deze wel een doorgang functie heeft.
Afmetingen: De minimale breedte van een kunststof 3-vaks kozijn is 1.20 meter, de maximale breedte 3 meter. De minimale hoogte is 80 cm en de maximale hoogte 2.50 meter. De minimale breedte van 1 raamvlak en paneel is 40 cm en maximaal 2 meter. De minimale hoogte van de borstwering is 30 cm en maximaal 1.00 meter. Afmetingen zijn altijd gemeten vanaf buitenkant kozijn tot hart tussenstijl. Een tussenstijl is 84 mm breed. Indien u de glasvlakken gelijk van breedte wilt hebben, kunt u dit ook aangeven in ons opmerkingenveld. Wij zorgen dan voor de juiste berekening.

3 Profielen

Er is zijn 3 type kunststof profielen mogelijk. Vlak, half verdiept en verdiepte. De inbouwdieptes zijn respectievelijk 70, 85 en 120 mm. Vlak profiel is dan ook de goedkoopste variant. Bij het vlak profiel ligt het glas het minst verdiept 2 cm (van buiten gezien), bij half verdiept is dit 3,5 cm en bij verdiept 7 cm. Verdiept profiel heeft hierdoor qua vorm het meeste weg van een houten kozijn. Vlak profiel heeft een meer modern, strakker uiterlijk.
Alle profielen zijn te verkrijgen met een intrekprofiel. Dit is een aanslag aan het profiel. Bij vlak profiel en verdiept is dit een vaste aanslag van 20 mm. Bij half verdiept is dit 15 mm en wordt los meegeleverd.
Het 120 mm verdiept profiel is met een HVL verbinding te verkrijgen. Dit is een stompe verbinding in de hoeken, waardoor deze nog meer op houten kozijnen lijkt.

Kleuren

De kleuren die kunnen worden gekozen vind je terug in de opties voor kleur binnenzijde en buitenzijde. Dit geldt ook voor de panelen van de borstwering. De kleuren van de borstwering kunnen afzonderlijk worden gekozen voor zowel binnen- als buitenkant. Dit geldt ook voor de houtnerf opties. Hierdoor lijken zowel het profiel als de borstwering op geschilderd hout. Ook zijn er (zand)structuur opties. Deze geven het kozijn een luxe, matte uitstraling.

Glas

Qua glaskeuze is er dubbel of triple glas. Indien glas lager dan 85 cm van de vloer komt is de norm gelaagd glas te gebruiken. Al ons dubbel glas is HR++ (1.0 hi-therm en 1.1 W/m²K) en al ons triple glas HR+++ ( Ug < 0.8 W/m²K). Door de combinatie van HR++ en HR+++ glas en het warm kunststof profiel worden uitstekende isolatiewaarden behaald op alle kozijnen binnen het assortiment.

Uitleg en stappen bij kozijnen kopen

 1. Per kunststof kozijn voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen gemiddeld 2-3 weken worden de kozijnen geleverd;

* Aandachtspunten

 • * De levertijd van standaard kunststof kozijnen (wit glad en crème glad) is 2-3 weken, bij opties zoals houtnerf/structuur, roeden of hvl is de levertijd 4-5 weken;
 • Prijzen zijn exclusief montage, wij leveren aan aannemers of particulieren/bedrijven met een aannemer/timmerman;
 • Transportkosten zijn € 40,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen in principe niet onder het bereik van ons transport;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen (+ aanhanger) van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.
 • Kozijnen zijn van binnenuit gezien;
 • Afmetingen zijn altijd buitenwerks;
 • Aanslag vlak en verdiept is 20 mm, bij half verdiept is dit 15 mm;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;