Aluminium vouwwand 4 delig zonder loopdeur

 1,00

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

Keuzehulp

Deze 4 delige aluminium vouwwand is een vouwwand waarvan alle panelen naar 1 kant kunnen worden geschoven om een grote open doorgang te creëren. De vouwwand bevat geen loopdeur. Om de vouwwand te openen dienen de 2 vouwklinken 90 graden opzij gedraaid te worden waardoor de panelen naar links op rechts kunnen worden gevouwd. Ook kan er gekozen worden om 1 vouwklink te openen, waardoor 2 panelen te vouwen zijn in plaats van 4.

De 4 delige vouwwand is vooral geschikt voor doorgangen tot 3.95 meter breed en 2.65 meter hoog die op zich zelf geen loopdeur nodig hebben. Dit type vouwwand wordt het meest gebruikt als toegang tot het terras of de achtertuin wanneer hier al een achterdeur aanwezig is. Hetzelfde geldt voor buitenverblijven of garages.

Een veel gekozen optie is een aluminium vouwwand in het zwart (RAL 9005) en in Steel Look (structuur). Hier worden meestal zwarte afstandhouders in het glas bij gekozen zodat deze mooi één geheel vormt met de zwarte stijlen van de vouwwand.

Eigenschappen 4 delige vouwwand zonder loopdeur

 • Naar links vouwend of naar rechts vouwend;
 • Naar buiten vouwend of naar binnen vouwend;
 • Minimale breedte: 3.00 m;
 • Maximale breedte: 3.95 m;
 • Minimale hoogte: 2.00 m;
 • Maximale hoogte 2.69 m;
 • Profiel keuze met of zonder aanslag (intrekprofiel) van 20 mm;
 • Iedere RAL kleur is mogelijk. Binnen en buiten hetzelfde of verschillend;
 • Iedere RAL kleur is te verkrijgen in gladde variant (half glans) of een structuur variant (Steel Look);
 • Beglazing in HR++ (dubbel) en HR+++ triple isolatie glas;
 • Alle beglazing is tweezijdig gelaagd veiligheidsglas, dit is de norm;
 • Afstandhouders in het glas in kleur verkrijgbaar voor een fraai geheel;
 • Vouwklinken kunnen worden uitgevoerd met cilinder zodat je het vouwen kunt vergrendelen.

Stappen bij een aluminium vouwwand kopen

 1. Voer de de afmetingen en opties in van de vouwwand. De blauwe informatiebuttons bij de opties geven bij aanklikken uitleg. Ook kunnen we dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen voor een offerte kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen 4-5 weken wordt de aluminium vouwwand geleverd;

Aandachtspunten

 • Vouwwanden zijn van binnenuit gezien;
 • Aanslag is 20 mm;
 • Prijzen zijn exclusief montage;
 • Levertijd = 4-5 weken;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;
 • Transportkosten zijn € 80,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen niet onder het bereik van ons transport;
 • Bij bestellingen van boven de € 2.000,-, is het transport gratis;
 • De locatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen met aanhanger van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.