4 vaks kunststof kozijn met 1 draaikiepraam

 1,00

De kozijnen plaatsen erg gemakkelijk en ze zien er top uit. De mannen van Kozijnenbestellen.com zijn altijd bereikbaar. Dat is voor mij als timmerbedrijf erg handig.

De Jong Timmerwerken, Warns

Ik monteer hoofdzakelijk kunststof en ben erg tevreden over de kozijnen. Ik heb al veel andere kozijnen gehad die een verschrikking waren. Deze kozijnen sluiten als een kluisdeur en klanten zeggen me wat is het stil binnen. Levering is snel en de service ben ik erg over te spreken.

Bosma Bouwservice, Enkhuizen

De service en kozijnen vind ik heel goed (anders kocht ik ze wel ergens anders). Ik heb nog nooit klachten gehad. Ook vind ik ze prijstechnisch erg interessant. Verder hebben jullie duidelijke tekeningen die ik ook weer gemakkelijk aan mijn klanten kan laten zien.

Bouwbedrijf Schop & Visser, Barendrecht

Goed advies gekregen over de aluminium vouwwand, fijn meedenkend. Goede manier van leveren, netjes op de pallet aan huis van de klant bezorgd. Ik ben jullie tegengekomen op Google en de prijs is prima.

Nick Leppink Klussenbedrijf, Barchem

Met het kozijnenbedrijf verloopt alles soepel, snel en duidelijk. Hun website is duidelijk evenals de uitleg. Het persoonlijk contact met Jochem vind ik erg uitzonderlijk. Ik vind de kozijnen veel te duur (grapje), er is een groot verschil in prijs tussen jullie en andere aanbieders. Bij jullie kosten de kozijnen duidelijk een stuk minder. We hebben al verschillende aluminium vouwwanden geplaatst, de kwaliteit is gewoon echt top.

Belprins Bouw & Advies, Leiderdorp

Ik heb mijn kozijnen bij deze DIY website gekocht en ben hier goed geholpen. Aangezien ik de kozijnen zelf wilde plaatsen heb ik eerst via Whats App om hulp gevraagd. Ik had namelijk wat vragen over de montage. Er werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik de maten van de kozijnen bepaalde en hoe je deze waterdicht en tochtvrij verwerkt. De kozijnen waren op tijd en ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Heren bedankt!

E. Terlouw, Nieuwegein

Voor ons huis was ik op zoek naar een schuifpui voor onze nieuw te bouwen aanbouw. Er is goed meegedacht en gekeken naar wat wij in onze situatie nodig hebben. We hebben een afspraak gemaakt in de showroom en kunnen ervaren wat het verschil is tussen een schuifpui en hefschuifpui. Ook hebben we het verschil in kleur gezien. Voor ons is het de hefschuifpui geworden in zwart mat. Is echt prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

B. Franken, Alkmaar

Ik werk op offertebasis met aluminium kozijnen, alles komt er haarscherp uit en ik heb alles telefonisch kunnen doornemen. Levertijd is binnen de afgesproken termijn. Prijsstelling is gewoon erg scherp. Goede nazorg, misschien nog een tip om wat meer montagevoorschriften toe te voegen? Erg tevreden.

Aannemersbedrijf Van Hoeven, Breukelen

4 vaks kunststof kozijn

Een 4 vaks kunststof kozijn met 4 vaste vlakken. De afmetingen van de vlakken zijn afzonderlijk in te stellen. Wanneer je alle vlakken gelijk wilt hebben, deel dan de totale breedte door 4 en neem de uitkomst als breedtemaat per vlak. Wij zullen het kozijn dan symmetrisch voor u indelen. Voordat het kozijn geproduceerd wordt ontvang je eerst de opdracht ter goedkeuring.

Maximale breedte

De maximale breedte van een enkel element is 4 meter bij een 4 vaks kunststof kozijn. Indien je breder nodig hebt dan kunnen we dit verzorgen, maar zullen elementen gekoppeld worden om voldoende stevigheid van de constructie te waarborgen. Neem hiervoor svp contact met ons op via e-mail, WhatsApp of telefoon. De maximale breedte per vlak is 1.50 m, dit geldt ook voor het draaikiepraam. De minimale breedte van een vast vlak is 30 cm en van een draaikiepraam 40 cm.

Glas of paneel

Naast het glas dat wij leveren is er ook een mogelijkheid om matglas toe te passen. Hetzelfde geldt voor een kunststof paneel. Vaak worden er in dakkapel kozijnen blinde panelen gebruikt daar waar bijvoorbeeld een binnenmuur komt. Neem hiervoor contact met ons op, wij kunnen dit op maat voor je maken. Het draaikiepraam kan een andere kleur krijgen aan de buitenzijde.

Kunststof dakkapel

Brede kunststof kozijnen met meervaks verdelingen worden vaak toegepast in dakkapellen. Dakkapellen zijn meestal 1.50 m hoog, een kozijn zal dan ongeveer 1.15 of 1.25 m hoog zijn, dit ligt aan het dakhout, isolatie en opties die je toepast in je dakkapel. Het profiel wat het meeste gebruikt wordt om het kozijn er als hout uit te laten zien is het 120 mm verdiept profiel. Dit profiel lijkt door de verdiepte ligging van het glas het meeste op hout, vooral wanneer er aan de buitenzijde houtnerf gekozen wordt. Het vlak profiel van 70 mm is een voordelige keuze. Je kunt 4 vaks kozijnen ook koppelen aan profielen met dezelfde inbouwdiepte voor de bredere dakkapellen.

Uitleg en stappen bij kozijnen kopen

 1. Per kunststof kozijn voer je de afmetingen en opties in (wij kunnen dit telefonisch begeleiden 06 21971582).
 2. Er wordt direct een prijs getoond;
 3. Eenvoudig bestellen via iDEAL;
 4. Je kunt meerdere bestellingen tegelijk doen via de winkelwagen;
 5. Foto’s en schetsen kun je ons appen of mailen;
 6. Na de bestelling controleren wij alle gegevens en nemen deze samen met je door. Hierna zetten wij de opdracht in gang;
 7. Binnen gemiddeld 2-3 weken worden de kozijnen geleverd;

* Aandachtspunten

 • * De levertijd van standaard kunststof kozijnen (wit glad en crème glad) is 2-3 weken, bij opties zoals houtnerf/structuur, roeden of hvl is de levertijd 4-5 weken;
 • Prijzen zijn exclusief montage, wij leveren aan aannemers of particulieren/bedrijven met een aannemer/timmerman;
 • Transportkosten zijn € 40,- excl. btw binnen Nederland en België. Binnensteden en eilanden vallen in principe niet onder het bereik van ons transport;
 • De afleverlocatie biedt voldoende ruimte voor een vrachtwagen (+ aanhanger) van 20 meter en is verhard waardoor er met de heftruck gelost kan worden.
 • Kozijnen zijn van binnenuit gezien;
 • Afmetingen zijn altijd buitenwerks;
 • Aanslag vlak en verdiept is 20 mm, bij half verdiept is dit 15 mm;
 • Prijzen worden zo nauwkeurig als mogelijk weergegeven, echter kunnen door een systeemfout afwijken. Wij behouden ons t.a.t. het recht voor om deze aan te passen naar de werkelijke prijs. Een dergelijk geval wordt met je doorgenomen voor de opdrachtbevestiging;